Saturday, May 28, 2011

Hujan Ushar: Nur Kasih versi Hujan Rahmat

Salam semua.....

Nur Kasih versi HR? Apa kes entri kali ni??Ada cerita menarik ke??
Kali ni HR tak ada nak berfalsafah/ngomong/beri pandangan/ulasan panjang-panjang seperti kebiasannya HR selalu coret di dalam Blog ni.. hehe. Entri kali HR hanya nak share beberapa gambar yang kawan HR shootkan sehari selepas melayan Nur Kasih The Movie. Masa ni mood Nur Kasih masih membuak-buak sebab tu kami mengambil kesempatan untuk berpetang sejenak di suatu kawasan bendang atau sawah padi di Gunung Semangol, Perak.
Indahnya ciptaa tuhan...

Kebetulan time ni kawan HR, Diyana Farhana baru nak belajar guna DSLR hak milik brothernya... HR time tu jadi talent secara tak sengaja. Nasib baik kawan HR ni bawa adik dia, Aqif Iman, ada la juga teman nak bermain sebab kawan HR tu sibuk menguji DSLRnya. HR sibuk melayan adik dia sahaja.... Best layan budak-budak ni.

Jom tengok beberapa koleksi gambar HR yang berlatar-belakangkan sawah padi yang luas terbentang, sambil mengecapi keindahan matahari melabuh tirainya. Tenang lagi mendamaikan.




Yup..It's Me!!!

Bestkan kalau rumah tepi bendang, HR selalu teruja kalau dapat pergi rumah kawan-kawan yang dikelilingi bendang..hehe.

Ok...kepada semua..tunggu HR masukkan entri baru dari masa ke semasa ok.. Jangan jemu-jemu singgah di blog HR....TQ

2 comments:

  1. wah...kacaknyer rahmat fahim ni

    ReplyDelete
  2. Wah...Kacak lagi org yg amikkan pic ni..spe yer..huhu

    ReplyDelete